Simona KORKMAZ - Asociatia Sprijin pentru Sara Maria

Totul pentru Sara!

1,075 RON Donatii stranse
100% Complete
700 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii  mei prieteni, mai sunt sapte zile pana la aniversarea mea...

Tot ce imi doresc  anul acesta, la fel ca in fiecare an de cand s-a nascut Sara, este ca ea sa invinga diagnosticul acesta foarte rar si dificil de tratat si sa devina un copil independent si un adult capabil sa se sustina in viata. Progresele ei sunt motorul meu in viata! Stiu ca ele se obtin cu multa, multa munca, dar stiu ca Sara poate sa duca acesta lupta si imi demonstreaza in fiecare zi, la fiecare ora de terapie dorinta ei de a se recupera.

Lupta de pana acum ne-a adus multe sadisfactii, dar drumul e lung in fata noastra si avem nevoie de sprijinul vostru, pentru ca fara voi nu putem merge mai departe.

Va multumesc ca imi sunteti alaturi si ca ma sustineti mai ales moral dar si pentru ca alegeti sa o sprijiniti pe Sara sa aiba acces la terapiile de recuperare care sunt esentiale in lupta ei.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Sprijin pentru Sara Maria

Asociatia Sprijin pentru Sara Maria a fost infiintata pentru a o ajuta pe Sara Maria diagnosticata cu o boala foarte rara - Sindromul Joubert - sa beneficieze de terapii aplicate pe nevoile ei de recuperare si programe de recuperare personalizate.

Fii alaturi de Sara Maria!

Sara Maria a fost diagnosticata la scurt timp dupa nastere, dupa un examen RMN, cu o boala foarte rara, o malformatie a cerebelului care nu a fost vizualizata la morfologiile fetale- Sindromul Joubert.

9 Donatii

Anonymous

100 RON
Dumnezeu sa te binecuvanteze, copil frumos, curajos si luptător!!!
04 iul 2017
La multi ani cu sanatate si bucurii!
26 apr 2017

Anonymous

75 RON
Multa sanatate! Doamne ajuta!
21 apr 2017

Matei

200 RON
La Multi Ani :-)!!!
19 apr 2017

IlaBilaCrocodila

170 RON
La multi ANIIII!!!
19 apr 2017

Anisoara Marin

50 RON
19 apr 2017
Simo, esti o invingatoare, iar Sara cu siguranta va reusi datorita determinarii tale si vointei ei de pui puternic! Esti un model pentru mine! La multi ani, sanatate multa iti dorim tie si fetitelor tale!
19 apr 2017
18 apr 2017

Sabina Dragan

30 RON
:)
18 apr 2017