Alerg pentru Sara Maria, o adolescentă cu voință de fier.

 

Cristian Enache Asociatia Sprijin pentru Sara Maria

100% Complete
2,505 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg pentru mine, pentru promovarea unui stil de viață echilibrat, dar o fac și pentru a-i inspira pe ceilalți și pentru cei care, din varii motive, nu o pot face. Anul acesta am decis să-mi atașez obiectivele sportive de o cauză nobilă. Se numește, Sara Maria. "Sara Maria a fost diagnosticata la scurt timp dupa nastere, dupa un examen RMN, cu o boala foarte rara, o malformatie a cerebelului care nu a fost vizualizata la morfologiile fetale- Sindromul Joubert – care are o incidenta de 1 la 100,000 de persoane." Așa și-a început Sara Maria viața, cu 13 ani în urmă, atunci când părinții ei au început, și ei, lupta pentru a-i oferi acesteia o viață normală. Lupta pentru o viață normală înseamnă sute de ore/an de terapii multiple, complexe, istovitoare pentru copil și extrem de costisitoare pentru părinții. Pe Simona, mama Sarei, o cunosc bine, am fost colegi de muncă. Am fost, pentru că, la un moment dat, Simona a renunțat la locul ei de muncă, pentru a se dedica total Sarei. Voința Sarei și dedicarea părinților ei, mă inspiră. Din acest motiv, vă chem, pe toți, să veniți alături de mine în încercarea de a mai ridica puțin din povara ce-o poartă acești oameni pe umeri. Cu mulțumiri anticipate și deosebit respect!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Sprijin pentru Sara Maria a fost infiintata pentru a o ajuta pe Sara Maria diagnosticata cu o boala foarte rara - Sindromul Joubert - sa beneficieze de terapii aplicate pe nevoile ei de recuperare si programe de recuperare personalizate.

Sara Maria a fost diagnosticata la scurt timp dupa nastere, dupa un examen RMN, cu o boala foarte rara, o malformatie a cerebelului care nu a fost vizualizata la morfologiile fetale- Sindromul Joubert.

Editia a 11-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 13-14 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale even

 

10 Donații

Anonymous

300 RON
14 May 2023

Anonymous

75 RON
11 May 2023
10 May 2023

Anonymous

500 RON
08 May 2023
One foot in front of the other. Good luck!
07 May 2023

Anonymous

50 RON
Succes!
04 May 2023
02 May 2023
Asociatia Sprijin pentru Sara Maria
02 May 2023

Roxana

150 RON
Suntem alaturi de tine, Sara!!! Bravo, Cristi💪🏽
02 May 2023
02 May 2023
Cristian Enache : Asociatia Sprijin pentru Sara Maria
Alerg pentru Sara Maria, o adolescentă cu voință de fier.