Mihaela Dragan - Asociatia Sprijin pentru Sara Maria

Alergam pentru Sara Maria la Tel Aviv!

310 RON Donatii stranse
31% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut,
alergam din nou pentru a o ajuta pe Sara in drumul ei spre o viata normala. Vom participa pe 23 februarie la Tel Aviv Samsung Marathon 2018 si speram sa ne fiti alaturi si de aceata data!

Sara Maria are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a putea beneficia de terapia HBOT oxigenare hiperbara. Terapia este una foarte costisitoare, dar si rezultatele sunt pe masura, iar copiii tratati de Dr. Ion au raportat progrese insemnate. Dupa consultatia preliminara Sarei i s-a recomandat un tratament de 40h per pe parcusul a 15 zile, iar costul este de 400 RON/sedinta - cost total 6.000 RON.

Multumim mult!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Sprijin pentru Sara Maria

Asociatia Sprijin pentru Sara Maria a fost infiintata pentru a o ajuta pe Sara Maria diagnosticata cu o boala foarte rara - Sindromul Joubert - sa beneficieze de terapii aplicate pe nevoile ei de recuperare si programe de recuperare personalizate.

Fii alaturi de Sara Maria!

Sara Maria a fost diagnosticata la scurt timp dupa nastere, dupa un examen RMN, cu o boala foarte rara, o malformatie a cerebelului care nu a fost vizualizata la morfologiile fetale- Sindromul Joubert.

Tel Aviv Samsung Marathon ~ 2018

Maratonul Tel Aviv Samsung  este un eveniment muliplu, ce permite alergătorilor de toate nivelurile și stilurile să participe. Este o sărbătoare anuală a sportului și stilului de viață săn

4 Donatii

Sa aveti bafta! si sanatate micutei!

100 RON
Va pupam cu drag!
19 Feb 2018
Mihaela si Cosmin sunt minunati. Daca fiecare din noi am face macar a 10-a parte din ce fac ei, Sara ar fi deja independenta. Macar putem dona. Orice suma o ajuta pe Sara!!!!
16 Feb 2018
Alături de Sara,familia ei și de cei ce o ajută!
14 Feb 2018

Anonymous

150 RON
10 Feb 2018