Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Dan Duca Asociatia Sprijin pentru Sara Maria

100% Complete
1,535 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare,

Pe unii s-ar putea să vă surprindă, pe alții, nu, dar din păcate pentru mine, peste puțin timp vine ziua aceea pe care eu o detest cel mai mult în fiecare an.

Ziua aia zgomotoasă în care dragii de voi postați, sunați, trimiteți mesaje, îmi apăreți la ușă (hope not!) și asta dintr-un motiv foarte simplu și mai puțin fericit: cu fiecare 21 octombrie în plus, îmbătrânesc. Așa am ajuns la 37 de ani și well, cu nițel noroc, o mai țin așa o vreme lungă.

Dincolo de asta, în acest an, pe cei care aveți vreo intenție sărbătorească, o să vă rog ceva: Nu am nevoie de NIMIC. Am tot ce-mi trebuie. Iar dacă nu am, îmi cumpăr.

Vă mulțumesc așadar pentru toate cărțile pe care mi le-ați luat de-a lungul timpului (am zeci de kilograme de cărți încă necitite), pentru toate pulovărele, tricourile pe care mi le-ați oferit (șifonierul dă pe dinafară), pentru toate petrecerile-surpriză pe care le-am mirosit la timp.

Dar am nevoie de ajutorul vostru, pentru ca împreună să ajutăm. Iar inspirat de colegul și prietenul meu Cornel Preda, iată cum o puteți face. Simplu. Donând. Oricât. Decât un cadou pentru mine, cel plictisit și acru aproape tot timpul, mai bine un dar pentru sănătatea unui copil. Acesta. Vă voi iubi un pic mai mult.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Sprijin pentru Sara Maria a fost infiintata pentru a o ajuta pe Sara Maria diagnosticata cu o boala foarte rara - Sindromul Joubert - sa beneficieze de terapii aplicate pe nevoile ei de recuperare si programe de recuperare personalizate.

Sara Maria a fost diagnosticata la scurt timp dupa nastere, dupa un examen RMN, cu o boala foarte rara, o malformatie a cerebelului care nu a fost vizualizata la morfologiile fetale- Sindromul Joubert.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

12 Donații

La multi ani, draga Dan!
30 Oct 2017
La multi ani, Duca! Sa poti ajuta cat mai multi oameni, iar tu sa fii sanatos si fericit! Te pupam!
20 Oct 2017
Bravo si la multi ani!
19 Oct 2017

Mirabela Vasile

150 RON
19 Oct 2017

Laura

200 RON
Sanatate!
18 Oct 2017

D.

100 RON
La multi ani, Dan! Si multa sanatate micutei Sara!
17 Oct 2017
11 Oct 2017
Sanatate!
11 Oct 2017

Anonymous

200 RON
Multă sănătate!
10 Oct 2017

Anonymous

100 RON
10 Oct 2017

Nea Cornel

150 RON
La mulți ani, sănătoși! Și ție, și Sarei! Și mulțumesc!
10 Oct 2017

Dan G

150 RON
La Multi Ani! Tot ce-ti doresti! Iar micutei Sara Maria multa sănătate, in primul rand. Sa fie puternică!
10 Oct 2017
Dan Duca : Asociatia Sprijin pentru Sara Maria
Cel mai frumos cadou de ziua mea