Alerg pentru Sara Maria la Bucharest Marathon

 

Nicoleta Nuta Asociatia Sprijin pentru Sara Maria

75% Complete
525 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Buna! 
Eu sunt Nicoleta si voi alerga pentru a o sprijini pe Sara Maria în cursa ei spre recuperare la Maratonul International Bucuresti din 15 octombrie.

Sara lupta de 7 ani cu un diagnostic foarte rar si are nevoie de terapii specializate care sa adreseze nevoile specifice implicate de Sindromul Joubert. Ea participa la cea mai importanta cursa din viata ei – MATARONUL SPRE NORMALITATE – si noi suntem angrenati alaturi de ea sa ii oferim accesul la terapii performante care sa ii ofere sansa la recuperare!

Ajutati-o pe Sara! Uneori in luptele grele ai nevoie de spijin!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Sprijin pentru Sara Maria a fost infiintata pentru a o ajuta pe Sara Maria diagnosticata cu o boala foarte rara - Sindromul Joubert - sa beneficieze de terapii aplicate pe nevoile ei de recuperare si programe de recuperare personalizate.

Sara Maria a fost diagnosticata la scurt timp dupa nastere, dupa un examen RMN, cu o boala foarte rara, o malformatie a cerebelului care nu a fost vizualizata la morfologiile fetale- Sindromul Joubert.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

8 Donații

Anonymous

145 RON
06 Dec 2018
100 RON
Bafta pe 13 Mai si va tin pumnii! Va astept la finish pe tine si pe Sara!
02 May 2018

Georgiana

75 RON
Go, Sara, you little winner!!!!
21 Oct 2017
Multa sanatate micutei Sara!!! Felicitari echipei pentru initiative :)
17 Oct 2017

Anonymous

51 RON
09 Oct 2017

Anonymous

51 RON
09 Oct 2017

Anonymous

50 RON
15 Sep 2017

Anonymous

23 RON
Baaaftaaaa!!! <3
12 Sep 2017
Nicoleta Nuta : Asociatia Sprijin pentru Sara Maria
Alerg pentru Sara Maria la Bucharest Marathon