Ziua mea în dar pentru Sara Maria

 

Nicolae Ionescu Asociatia Sprijin pentru Sara Maria

15% Complete
150 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe data de 25 aprilie, împlinesc frumoasa vârstă de 27 ani și anul acesta devin tătic a doua oară. 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să-mi dăruiesc ziua de naștere pentru Sara Maria

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

Împreună suntem mai buni!

Fii om!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Sprijin pentru Sara Maria a fost infiintata pentru a o ajuta pe Sara Maria diagnosticata cu o boala foarte rara - Sindromul Joubert - sa beneficieze de terapii aplicate pe nevoile ei de recuperare si programe de recuperare personalizate.

Sara Maria a fost diagnosticata la scurt timp dupa nastere, dupa un examen RMN, cu o boala foarte rara, o malformatie a cerebelului care nu a fost vizualizata la morfologiile fetale- Sindromul Joubert.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Nicolae Ionescu : Asociatia Sprijin pentru Sara Maria
Ziua mea în dar pentru Sara Maria