Asociatia Sprijin pentru Sara Maria

Asociatia Sprijin pentru Sara Maria

Fii alaturi de Sara Maria!

Status: Fundraising

Sara Maria a fost diagnosticata la scurt timp dupa nastere, dupa un examen RMN, cu o boala foarte rara, o malformatie a cerebelului care nu a fost vizualizata la morfologiile fetale- Sindromul Joubert.

[ Show more ]

26,850 RON

Sumă:

19

Galantomi:

214

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Sara Maria a fost diagnosticata la scurt timp dupa nastere, dupa un examen RMN, cu o boala foarte rara, o malformatie a cerebelului care nu a fost vizualizata la morfologiile fetale- Sindromul Joubert – care are o incidenta de 1 la 100,000 de persoane. Acest sindrom rar este inca in faza de cercetare in mediul academic interntional.

De la varsta de 3luni Sara a inceput terapiile de recuperare: kinetoterapia a fost prima terapie, dupa care au urmat hidrokinetoterapie, terapie asistata de animale, terapie ocupationala, stimulare cognitiva si comportamentala, terapie craniosacrala si logopedie.

De la 3 luni Sara Maria a avut o evolutie constanta si a invatat sa isi tina capul sa stea in fund iar dupa 4 ani si jumatate de kinetoterapie intensiva a inceput sa mearga independent. Ea a invatat alfabetul, cifrele, formele, culorile, lunile anului si anotimpurile toate acestea le puteti urmari pe www.helpsaramaria.ro sau pe facebook.com/helpsaramaria.ro/

Terapiile avansate aplicate pe nevoile ei de recuperare si programele de recuperare personalizare au ajutat-o pe Sara foarte mult, acestea insa sunt foarte costisitoare si de accea am infiintat Asociatia Sprijin pentru Sara Maria, pentru ca Sara sa aiba acces la terapii complexe performante si cu rezultate concrete foarte bune.